img

Blog

img
Design
img
Business

Tashmë edhe në “Youtube” mund të “chatojmë”…

By: Administration / 5 Dec, 2022

Për të përdorur këto risi klikoni në ikonën e fytyrës së buzëqeshur në komente ose në një bisedë të drejtpërdrejtë. Nëse keni një anëtarësim në një kanal që ofron emoji-t e tij të personalizuar,...

img
Business

Google shtyn ndryshimet e Chrome, pasi mund të kenë ndikim të madh në reklama

By: Administration / 5 Dec, 2022

Avokati i zhvilluesve të kompanisë për Zgjatjet e Chrome, Simeon Vincent ka njoftar se Google nuk planifikon më të fillojë të çaktivizojë standardin e vjetër të shtesave të shfletuesit Chrome në...

img
Marketing

Avatarët e personalizuar edhe në WhatsApp

By: Administration / 5 Dec, 2022

Avatarët, personazhet të personalizueshme që janë tashmë të disponueshme në shërbimet e Meta-s sikurs Facebook dhe Instagram, po lansohen zyrtarisht në WhatsApp.
Meta ka bërë të ditur s...