img

Blog Details

img
Business

Tashmë edhe në “Youtube” mund të “chatojmë”…

Administration / 5 Dec, 2022

Për të përdorur këto risi klikoni në ikonën e fytyrës së buzëqeshur në komente ose në një bisedë të drejtpërdrejtë. Nëse keni një anëtarësim në një kanal që ofron emoji-t e tij të personalizuar, do të shihni emocionet globale të YouTube poshtë tyre.
YouTube po shpërndan “emote” (figura) globale të personalizuara të stilit Twitch për komente dhe biseda të drejtpërdrejta. Tre ilustrues të pavarur krijuan grupin e parë të “emote”, të cilat janë të fokusuara në lojëra, megjithëse duket se ato funksionojnë në çdo lloj kanali. YouTube planifikon të zhvillojë “emote” për lloje të tjera komunitetesh në të ardhmen.

Për të përdorur këto risi klikoni në ikonën e fytyrës së buzëqeshur në komente ose në një bisedë të drejtpërdrejtë. Nëse keni një anëtarësim në një kanal që ofron emoji-t e tij të personalizuar, do të shihni emocionet globale të YouTube poshtë tyre. Ashtu si me emotët e Twitch, mund të filloni të shkruani emrin e një emote në YouTube (si p.sh. cat-portokalli-whistling: ose :text-green-game-over:) në bisedë dhe funksioni i plotësimit automatik do të shfaqë opsionet emote dhe emoji. Emocionet e para përfshijnë gjithashtu një ikonë buffering dhe tekst që lexon "GG" (d.m.th. "lojë e mirë").

Twitch ka ofruar prej kohësh “emote” globale në biseda. Mund të duhet pak kohë përpara se YouTube të ketë të njëjtin nivel të kujtesës kulturore si; PogChamp, Kappa ose ResidentSleeper, por nuk mund ta mohojmë që ky është një fillim i mirë.

0 comments