img

Marketing

img
Marketing

Avatarët e personalizuar edhe në WhatsApp

By: Administration / 5 Dec, 2022

Avatarët, personazhet të personalizueshme që janë tashmë të disponueshme në shërbimet e Meta-s sikurs Facebook dhe Instagram, po lansohen zyrtarisht në WhatsApp.
Meta ka bërë të ditur s...