img

About Us

WINTECH NGA GARAZH

WINTECH, ESHTE NJE PROJEKT I NISUR NE FILLIM TE VITIT 2022 NGA QENDRA "GARAZH" NW BASHKEPUNIM ME KONGRESIN RINOR KOMBETARE DHE BASHKINE TIRANE, NE KUADER TE TIRANA EUROPEAN YOUTH CAPITAL, ME QWLLIMIN KRYESORE TE KRIJONTE KAPACITET NE SOCIAL MEDIA DHE GRAPHIC DESIGN PER GRA DHE VAJZA NGA MOSHA 15 DERI 29 VJEC. DUKE PARE INTERESIN E LART VENDOSEM QE PLATFORMA E CILA DO TE ISHTE E DEDIKUAR VETEM PER ATO GRA DHE VAJZA QE DO TE MERRNIN PJESE NE AKTIVITET E WINTECH, TE ISHTE NJE PLATFORME E HAPUR, KU CDO I RI KA TASHME MUNDESINE TE FORMOHET NE MENYRE INOVATIVE PER PROFESIONET E SE ARDHMES.

 • 2022
  TAKIMET ONLINE - WHY TE...

  NE MUAJIN QERSHOR DHE KORRIK TE VITIT 2022 ORGANIZUAM 3 TAKIME ONLINE PER TI DHENE MUNDESINE GRAVE D...

 • 2022
  TRAJNIMET INTENSIVE - S...

  TRAJNIMET INTENSIVE NE SOCIAL MEDIA NE TIRANE, FIER DHE KORCE, KU TRAJNUAM ME TEPER SE 140 GRA DHE V...

 • 2022
  TRAJNIMET INTENSIVE - G...

  TRAJNIMET INTENSIVE NE GRAPHIC DESIGN NE TIRANE, FIER DHE KORCE, KU TRAJNUAM ME TEPER SE 80 GRA DHE...

 • 2022
  LANCIMI I PLATFORMES

  MASTERCLASS.AL - PLATFORMA QE DO TE REVOLUCIONALIZOJE MENYREN SE SI TE RINJT FORMOHEN.

about

FITO TANI NJE PROFESION

ZGJIDH TANI ÇFARË TË PËLQEN, KËRKO KURSIN QË TË PËRSHTATET DHE FILLO NDËRTO TË ARDHMEN TËNDË! FITO NJË PROFESION DHE PUNO NGA KUDO!

Our team

EKIPI YNË

BASHKË PËR TË SJELLË DIJE DHE INOVACION TEK JU!

team
TOMI KALLANXHI

DREJTOR EKZEKUTIVE

team
ADELA KALLANXHI

DIGITAL STRATEGIST

team
MARSEL LACKA

TRAJNER

team
ERGEST NAKO

COMMUNITY MANAGER

team
VASKEN SPIRU

TRAJNER

team
Ariola Avdiu

Developer

team
Arjeta Xhaferasi

Developer

team
Aurel Llapushi

Design

Kurse dhe Instraktore Inovative

Zgjidh tani midis kurseve dhe trajnohu për profesionet e së nesërmes.

support
Kurse

Zgjidh tani kursin, ku do të profilizohesh

Popular Courses
support
Expert instructor

Trajnime nga instruktorë me eksperiecë

Explore Instructor
support
27/4 online support

Na pyet, jemi këtu të të udhëheqim

Support Center
Kongresi RInor Kombetare
Bashkia Tirane
TEYC 22
Garazh
Big Media Expert