img
DIJE PA LIMITE

NJË

STUDIM INOVATIV DIGITAL Profesional Expert

FILLON KËTU

Në Masterclass do të gjeni trajnimet me inovative dhe profesionale të bëra nga expert të fushës.

hero-img
feature
MËSONI NGA EKSPERTËT

FITO TANI DIJEN PËR PROFESIONET E SË NESËRMES, NGA MË TË MIRËT

feature
FITONI NJË CERTIFIKATË

ZGJIDH KU DËSHIRON TË PROFILIZOHESH? PËR ÇDO KURS, NJË ÇERTIFIKATË

feature
10+ KURSE

KËRKO KURSIN QË BËN PËR TY DHE FILLO TANI TË PUNOSH PËR TË ARDHMEN TËNDE

Course

NJË PËRZGJEDHJE E GJERË KURSESH

ZGJIDHNI NGA 50 KURSE VIDEO ONLINE ME QASJE TË RE

Our categories

KATEGORITË TONA KRYESORE

ZGJIDHNI NGA 50 KURSE VIDEO ONLINE

categories
Development

0 Kurset

categories
IT & Software

0 Kurset

categories
Office Productivity

0 Kurset

categories
Personal Development

0 Kurset

Our categories

KURSE MË TË VLERËSUARA NGA INSTRUKTORI YNË KRYESOR.

ZGJIDHNI NGA 50 KURSE VIDEO ONLINE

Shiko të gjithë instruktorët
Qendra Garazh

Organization ||Author Level 1

0.0
★★★★★
★★★★★
(0)
1 Years of Membership Author Level 1 0 to 5 Course 0 to 10 Student 0 to 10 Sold
Adela Kallanxhi

Marketing Manager ||Author Level 1

0.0
★★★★★
★★★★★
(0)
1 Years of Membership Author Level 1 0 to 5 Course 0 to 10 Student 0 to 10 Sold
Marsel Lacka

Digital Master

0.0
★★★★★
★★★★★
(0)
video

KJO PLATFORMË ËSHTË KRIJUAR ME MBËSHTETJEN E KONGRESIT RINOR KOMBËTARE DHE BASHKINË TIRANE

QENDRA "GARAZH" SI PJESË E PROJEKTIT WINTECH, NË KUADËR TË TIRANA KRYEQYTETI EUROPIAN I RINISË PËR VITIN 2022, KONCEPTOI DHE ZHVILLOI MASTERCLASS.AL PLATFORMËN QË DO TË SJELLI DIJEN MË PRANË RINJVE NË TË GJITHË SHQIPËRINË. CDO DITË, NË ÇDO CAST, NGA KUDO! MËSO DHE PROFILIZOHU NË MENYRE INOVATIVE! NJË MUNDESI UNIKE DHE PËR TY QË DËSHIRON TË BËHESH INSTRUKTOR!

video
Our categories

ÇFARË THONË STUDENTËT TANË

quote
SARA VASKU

SOCIAL MEDIA

SOCIAL MEDIA, JO VETËM PËR ARGËTIM

SAPO ZGJOHENI NË MËNGJES GJËJA E PARË QË BËNI ËSHTË TË KONTROLLONI TELEFONIN DHE UNË KAM QËNË NJËRA PREJ JUSH, POR KY TRAJNIM MË KA MËSUAR SI TA SHIKOJ MEDIAT SOCIAL JO VETËM SI NJË VEND PËR TË SHPALOSUR VETEM TIME DHE TË ARGETOHEM, POR SI NJË VEND MARKETINGU

quote
ERMA MICI

INTERNATIONAL MARKETING

VIZION MË TË GJERË

DUKE QENË SE UNË TANI FILLOJ BACHELOR NË INTERNATIONAL MARKETING & LOGISTICS , KY TRAJNIM QË BËM, PËR SOCIAL MEDIA DHE DIGITAL ADVERTISING ME DHA NJË PRESPEKTIVE TË DEGËS QË SAPO KAM NISUR. NJË EKSPERIENCË SHUMË E MIRË!

quote
BURGELA

MARKETER

SUPER EKSPERIENCË

ISHTE NJË SUPER EKSPERIENCE, KU I INFORMOVA SI NGA ANA TEORIKE DHE PRAKTIKE. AJO QË KUPTOVA ËSHTË QË DIJA VETËM 1% NGA MARKETING. TANI KAM ME TEPËR BAZA PËR TË VËNË NË JETË IDETË E MIA. NJË PROJEKT QË I BËN TË RINJTË MË WORLDWIDE!

achievement
TRAJNUAR ME SUKSES

600+ STUDENT

achievement
VIDEO KURSE

10+ KURSE

achievement
INSTRUKTOR EXPERT

5+ INSTRUKTORE

achievement
Të pranuar me krenari

200+ STUDENTS

Pyetjet më të shpeshta.

CHOOSE FROM 5,000 ONLINE VIDEO COURSES WITH NEW ADDITIONS

Ekzistenca e qetë, që i lë pas dore talentet e mia. Unë duhet të jem i paaftë të vizatoj një goditje të vetme në këtë moment; dhe megjithatë ndiej se ishte një artist më i madh se tani. Kur, ndërsa lugina e bukur me avull rreth meje, dhe meridiani.

Ekzistenca e qetë, që i lë pas dore talentet e mia. Unë duhet të jem i paaftë të vizatoj një goditje të vetme në këtë moment; dhe megjithatë ndiej se ishte një artist më i madh se tani. Kur, ndërsa lugina e bukur me avull rreth meje, dhe meridiani.

Ekzistenca e qetë, që i lë pas dore talentet e mia. Unë duhet të jem i paaftë të vizatoj një goditje të vetme në këtë moment; dhe megjithatë ndiej se ishte një artist më i madh se tani. Kur, ndërsa lugina e bukur me avull rreth meje, dhe meridiani.
faq
Akoma pa fat?

Atëherë ndihu i lirë të Na kontakto, Ne jemi 24/7 për ty

Kurse dhe Instraktore Inovative

Zgjidh tani midis kurseve dhe trajnohu për profesionet e së nesërmes.

support
Kurse

Zgjidh tani kursin, ku do të profilizohesh

Kurse të kërkuar
support
Instruktorë ekspert

Trajnime nga instruktorë me eksperiecë

Eksploro Instuktorin
support
27/4 suport online

Na pyet, jemi këtu të të udhëheqim

Qendra e suportit
Kongresi RInor Kombetare
Bashkia Tirane
TEYC 22
Garazh
Big Media Expert