img

About Organization

About Qendra Garazh

Qendra GARAZH është komuniteti i parë i teknologjisë, inovacionit dhe sipërmarrjeve startup i themeluar 7 vjet më parë.

Skills
 • No skills to show
Certifications
 • No certificate to show
Awards
 • No award to show
course
Social Media

Qendra Garazh

0.00
★★★★★
★★★★★
(2)
Price: € 49.00 € 59.00
course
Graphic Design 101

Qendra Garazh

0.00
★★★★★
★★★★★
(2)
Price: € 49.00 € 49.00
course
Masterizo Fushatat e Sponsored

Qendra Garazh

0.00
★★★★★
★★★★★
(2)
Price: € 45.00 € 90.00
Adela Kallanxhi

Marketing Manager ||Author Level 1

0.0
★★★★★
★★★★★
(0)
1 Years of Membership Author Level 1 0 to 5 Course 0 to 10 Student 0 to 10 Sold
img
Qendra Garazh

Organization

63 to 103 Sold 0 to 10 Student 0 to 5 Course Author Level 5 1 Years of Membership
0
Followers
0
Following
 • Author Level 5 (Ranking)
 • 3 Courses
 • 11 Video Lectures
 • 3 Students
 • 0 Quizzes
 • 0 Assignments
 • 95 Meetings
 • 0 Reviews (0.0 average)
 • Rruga Panorama