img

Graphic Design 101

Hyrje në Graphic Design

| Author Level 5

0.0
(0) 29 Studentët

Çfarë do mësoni

 • graphic design

Garazh në bashkëpunim me Kongresin Kombëtarë Rinor dhe Bashkinë Tiranë, në kuadër të Tirana Kryeqyteti Europian i Rinisië organizoi Wintech, një projekt që kishte si qëllim kryesorë krijimin e kapaciteve në Graphic Design të Grave dhe Vajzave. Kështu organizuam trajnimet intensive 5 ditore. Ti do të kesh mundësi që nëpërmjet këtij trajnimi të mësosh më shumë në lidhje me Graphic Design.

Këto e shumë të tjera në tre video! Për të fituar një profesion!

img
Nuk u gjetën diskutime

0.0

0 Komentet

5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Tako Instruktorin tënd

Instruktor
0.0 Vlerësimi
95 Studentët
Author Level 5
3 Kurset
Rreth instruktorit

Qendra GARAZH është komuniteti i parë i teknologjisë, inovacionit dhe sipërmarrjeve startup i themeluar 7 vjet më parë.

video

€ 49.00 € 49.00

0.00% off
 • Kohëzgjatja e kursit
  0
 • Niveli i kursit
  Medium
 • Studentë të regjistruar
  29
 • Gjuha
  Shqip
Në këtë kurs përfshihen
 • 0 Video Leksionet
 • 0 Kuice
 • 0 Detyrat
 • 0 Burime të shkarkueshme
 • Akses i plotë
 • Certifikatë