img

Social Media

Seria e Trajnimeve Intensive të organizuara në kuadër të projektit Wintech

| Author Level 5

0.0
(0) 42 Studentët

Çfarë do mësoni

 • social media

Garazh në bashkëpunim me Kongresin Kombëtarë Rinor dhe Bashkinë Tiranë, në kuadër të Tirana Kryeqyteti Europian i Rinisië organizoi ëintech, një projekt që kishte si qëllim kryesorë krijimin e kapaciteve në Social Media të Grave dhe Vajzave. Kështu organizuam trajnimet intensive 5 ditore. Ti do të kesh mundësi që nëpërmjet këtij trajnimi të mësosh më shumë në lidhje me Social Media, Pozicionimin si një nga elementët më të rëndësishme të krijimit të strategjisë së Komunikimit, Targetizimin dhe krijimi i Persona, më pas do të mësosh si të krijosh një strategji një vjecare komunikimi.

Këto e shumë të tjera në tre video! Për të fituar një profesion!

img
Nuk u gjetën diskutime

0.0

0 Komentet

5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Tako Instruktorin tënd

Instruktor
0.0 Vlerësimi
95 Studentët
Author Level 5
3 Kurset
Rreth instruktorit

Qendra GARAZH është komuniteti i parë i teknologjisë, inovacionit dhe sipërmarrjeve startup i themeluar 7 vjet më parë.

video

€ 49.00 € 59.00

16.95% off
 • Kohëzgjatja e kursit
  6 min 38 sec
 • Niveli i kursit
  Medium
 • Studentë të regjistruar
  34
 • Gjuha
  Shqip
Në këtë kurs përfshihen
 • 6 min 38 sec Video Leksionet
 • 0 Kuice
 • 0 Detyrat
 • 0 Burime të shkarkueshme
 • Akses i plotë
 • Certifikatë