img

Masterizo Fushatat e Sponsored

Nje guide per fushatat e tua me te mira!

| Author Level 1

0.0
(0) 31 Studentët

Çfarë do mësoni

 • social media

Ne kete trajnim do te gjeni nje seri me video, ku do te shpjegojme hap pas hapi fushatat e sponsorizuara ne Social Media.

img
Nuk u gjetën diskutime

0.0

0 Komentet

5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Tako Instruktorin tënd

Instruktor
0.0 Vlerësimi
90 Studentët
Author Level 1
3 Kurset
Rreth instruktorit

Qendra GARAZH është komuniteti i parë i teknologjisë, inovacionit dhe sipërmarrjeve startup i themeluar 7 vjet më parë.

video

€ 45.00

 • Kohëzgjatja e kursit
  0
 • Niveli i kursit
  Medium
 • Studentë të regjistruar
  30
 • Gjuha
  Shqip
Në këtë kurs përfshihen
 • 0 Video Leksionet
 • 0 Kuice
 • 0 Detyrat
 • 0 Burime të shkarkueshme
 • Akses i plotë
 • Certifikatë